Στηρίζω

ARX.NET

Το PAOK Action μεταφέρει τις αρχές και τα αθλητικά ιδεώδη του ΠΑΟΚ από τους αγωνιστικούς χώρους μέσα στην καθημερινότητα όλων των ανθρώπων. Με παρόμοιο αγωνιστικό πνεύμα και αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλα όσα πρεσβεύει η ιστορία του συλλόγου, επιχειρεί να καλύψει όλα τα κενά μέσα στην κοινωνία με ουσιαστικές πράξεις αυθεντικής προσφοράς.

Το PAOK Action αποτελεί το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο εκφράζει τη Συνείδηση του Συλλόγου για την προώθηση των ύψιστων Κοινωνικών Μηνυμάτων όπως η αλληλεγγύη, η ανιδιοτελής βοήθεια και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μέσα από ανθρωποκεντρικές δράσεις με σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, προσφέρουμε ενεργά στην κοινωνία, αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου.

Η δράση του PAOK Action ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια και μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει δεκάδες προγράμματα, τα οποία έχουν προσφέρει ανακούφιση άμεσα ή έμμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, είτε είναι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, είτε όχι.

Μέσα από ένα στρατηγικό πλάνο με οργανωμένες δράσεις που αγγίζουν όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας και όχι μόνο, ο ΠΑΟΚ κάνει αυτό το δυναμικό και πρωτοποριακό άνοιγμα στον κόσμο, προσπαθώντας να συνεισφέρει σε όσους έχουν ανάγκη, αλλά και να προστατέψει τις ανθρωπιστικές αξίες που αφορούν κάθε ευαισθητοποιημένη κοινωνία.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η προσπάθεια του συλλόγου μέσα από το PAOK Action να εμπνεύσει όλους τους ανθρώπους για να δράσουν. Από την μεγάλη μέχρι την πιο μικρή κίνηση, όταν όλοι συμμετέχουν για έναν σημαντικό σκοπό, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι σπουδαίο.

Μείνετε συντονισμένοι
με το δίκτυο:

Μια σύγχρονη δομή κοινωνικής μέριμνας
δομή του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος

Ακολουθήστε μας

Μετάβαση στο περιεχόμενο