Στηρίζω

ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΕ

Η Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το 2010 από μια παρέα οικιακών Ζυθοποιών οι οποίοι οδηγούμενοι από το πάθος και την αγάπη τους και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, δημιούργησαν την ποιοτικά εξελιγμένη μπύρα ‘ΣΚΝΙΠΑ’. Με γνώμονα την σταθερή ποιότητα των προϊόντων, χρησιμοποιούνται αγνά υλικά της ελληνικής φύσης, όπως κριθάρι, μαγιά, λυκίσκος, τα οποία επεξεργάζονται στην Ελλάδα σε ειδικά διαμορφωμένο μικροζυθοποιίο λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη. Τα πάντα εντός του χώρου, έχουν φτιαχτεί σύμφωνα με το σύστημα αυτοελέγχου HACCP.

Μείνετε συντονισμένοι
με το δίκτυο:

Μια σύγχρονη δομή κοινωνικής μέριμνας
δομή του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος

Ακολουθήστε μας

Μετάβαση στο περιεχόμενο